För dig som vill gå vidare till akademisk titel.

Från och med år 2003 kan vi erbjuda våra tidigare elever och framtida elever ett utbildningsprogram som leder till en universitetsexamen (bachelor degree in Chinese Medicine) vilket motsvarar en läkarutbildning i traditionell kinesisk medicin, vid Jiangxi University of TCM i Kina.

 

De första tre åren läser man på vår skola och sen två till tre år tillsammans med Jiangxi Universitetet i Nanchang, som är ett stort universitet med cirka 6000 studenter. Tonvikten i denna andra del ligger på kinesisk örtmedicin där man går igenom enkelörter och örtformler. Man måste vara minst 10 personer för att genomföra denna vidarutbildning. När man väl har fått en Bachelor examen finns det möjligher att läsa vidare till en Master examen. Det kan ske vid universitet i Kina eller andra länder som accepterar akupunktur och kinesisk medicin på högsklolenivå som England, Australien och USA.

Från och med år 2003 kan vi erbjuda våra tidigare elever och framtida elever ett utbildningsprogram som leder till en universitetsexamen (bachelor degree in Chinese Medicine) vilket motsvarar en läkarutbildning i traditionell kinesisk medicin, vid Jiangxi University of TCM. De första tre åren läser man på vår skola och sen två till tre år tillsammans med Jiangxi Universitetet i Nanchang, som är ett stort universitet med cirka 6000 studenter. Tonvikten i denna andra del ligger på kinesisk örtmedicin där man går igenom enkelörter och örtformler. Man måste vara minst 10 personer för att genomföra denna vidarutbildning. När man väl har fått en Bachelor examen finns det möjligher att läsa vidare till en Master examen. Det kan ske vid universitet i Kina eller andra länder som accepterar akupunktur och kinesisk medicin på högsklolenivå som England, Australien och USA.

Anmälan Bachelor utbildning

Fyll i formuläret och skicka iväg din anmälan. Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt. Vill du bara få info skicka då mejl till

Personuppgifter